Składniki: Ciasto: mąka pszenna biała, oleje roślinne (palmowy, słonecznikowy, rzepakowy) w różnych proporcjach, woda, cukier, syrop glukozowy, drożdże, sól jodowana, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, poliglicerynowe estry kwasów tłuszczowych, lecytyna sojowa), wanilina, konserwanty (propionian wapnia, kwas sorbinowy), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), stabilizator (guma ksantanowa). nadzienie o smaku waniliowym 14% (syrop glukozowy, woda, olej roślinny palmowy, cukier, serwatka w proszku, mleko w proszku pełne, skrobia modyfikowana, alkohol etylowy , jajko w proszku pełne, emulgatory (lecytyna sojowa, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), konserwant (sorbinian potasu), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), środek zagęszczający (karboksymetyloceluloza sodowa), wanilina, aromaty (orzechy, wanilia 0,1%).nadzienie wiśniowe 9% (syrop glukozowy, cukier, owoce (jabłka, wiśnie 5%), woda, skrobia modyfikowana, barwnik (antocyjany), stabilizator (celuloza), aromat, regulator kwasowości (kwas cytry...