Składniki: Czekolada mleczna 52% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny sojowe i e 476, aromat), pasta karmelowa (mleko zagęszczone odtłuszczone słodzone, syrop glukozowo-fruktozowy, syrop cukru inwertowanego, tłuszcz roślinny (palmowy), cukier, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, tłuszcz mleczny, sól, substancja żelująca: karagen, substancja konserwująca: sorbinian potasu, aromat), cukier, tłuszcz roślinny (palmowy), mleko pełne w proszku (3,2%), serwatka w proszku (z mleka), płatki karmelowe 1,9% (cukier, syrop glukozowy), emulgator (lecytyny sojowe). czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 29%, masa mleczna minimum 14%.