Okryj pełnię przyjemności płynącą z naszej czekolady z nadzieniem czekoladowym serwując ją w temperaturze 21-22°C. To właśnie w takiej temperaturze nabiera ona pełni smaku i harmonii, a nadzienie przybiera formę musu i przyjemnie rozpuszcza się w ustach.
Składniki: Czekolada deserowa 50% (cukier, miazga kakaowa, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny sojowe i e 476, sól, aromat), cukier, tłuszcz roślinny (shea), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, mleko odtłuszczone w proszku, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgatory: lecytyny sojowe i e 476, miazga z orzeszków arachidowych, tłuszcz kakaowy, sól, aromat, tłuszcz mleczny. czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 50%. może zawierać orzechy, zboża (gluten), jaja.