Mieszanka karmelu i lekkich, chrupiących płatków oblane mleczną czekoladą.
Składniki: Składniki: cukier, mleko pełne w proszku, oleje roślinne (całkowicie utwardzony palmowy, palmowy, shea), tłuszcz kakaowy, serwatka w proszku (z mleka), syrop cukru inwertowanego, miazga kakaowa, mąka kukurydziana, mąka pszenna (gluten), substancja utrzymująca wilgoć (sorbitol), fruktooligosacharydy, mąka ryżowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, inulina, emulgatory (fosfatydy amonu, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, polirycynooleinian poliglicerolu, lecytyny ze słonecznika), sól, aromaty, regulator kwasowości (wodorowęglan sodu). Zawartość suchej masy mlecznej w mlecznej czekoladzie minimum 30%, masa kakaowa minimum 25%. Może zawierać pistacje, orzechy laskowe, soję, sezam, orzeszki ziemne oraz jaja.