Nowe babeczki nadziane płatkami czekolady to smaczne babeczki do samodzielnego wypieku. Prosty sposób przygotowania gwarantuje doskonały wypiek w krótkim czasie. Dołączone do opakowania papierowe foremki ułatwiają i przyspieszają pracę. Talerz pełen pachnących babeczek, prosto z piekarnika, napełni dom aromatem domowego ciasta i przyciągnie do kuchni każdego łasucha. Nie czekaj na weekend czy specjalną okazję! Babeczki nadziane to słodki drobiazg na każdy dzień tygodnia!
Składniki: Ciasto: mąka pszenna, cukier, glukoza, mąka ryżowa,skrobia pszenna, proszek do pieczenia (substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu, fosforany wapnia); aromaty, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa Płatki czekolady: 5% (mogą zawierać mleko i soję): cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: fosfatydy amonu, polirycynooleinian poliglicerolu.