Roladki z nadzieniem meksykańskim w sosie pomidorowym (bez wzmacniaczy smaku)
Składniki: Sos pomidorowy 54% [woda, koncentrat pomidorowy 7%, mąka pszenna 3%, suszone warzywa (marchew, cebula, pasternak, pietruszka, por), skrobia, przyprawy, cukier, aromaty, glukoza]. Rolada wieprzowa smażona 46% [mięso wieprzowe 60%, warzywa w zmiennych proporcjach 13% (kukurydza, fasola czerwona, fasola zielona, groszek zielony, marchew, seler, papryka czerwona, papryka zielona), bułka tarta 7% (mąka pszenna, woda, drożdże), woda, fasola czerwona 5%, (fasola czerwona95%, woda, cukier, sól), cebula 3%, masa jajowa pasteryzowana, sól, przyprawy, mąka pszenna, żelatyna wieprzowa, skrobia modyfikowana, hydrolizat białka kukurydzianego, ocet w proszku, skrobia, ekstrakty przypraw, przeciwutleniacz: kwas cytrynowy; ocet spirytusowy, ekstrakt drożdżowy, maltodekstryna, aromaty, regulatory kwasowości: octan potasu, mleczan potasu.