Biszkopty Wrocławskie to kultowe biszkopty, które idealnie sprawdzą się jako słodka przekąska do kawy, czy herbaty. Puszyste i delikatnie słodkie są często wybierane jako baza do ciast i deserów. Wytwarzane bez dodatku proszku do pieczenia, sody, aromatów i substancji konserwujących. Niezmienna receptura sprawia, że goszczą na stołach pokolenia Polaków. Biszkopty mają Znak jakości Q, co oznacza, że wyrób odznacza się ponadprzeciętnym standardem i wyróżnia się na tle towarów z tej samej kategorii. Produkt wyróżnia też znak Poznaj Dobra Żywność, co oznacza, że spełnia kryteria, opracowane przez Kolegium Naukowe ds. jakości produktów żywnościowych.
Składniki: Mąka pszenna, masa jajowa pasteryzowana, cukier, woda, cukier inwertowany, skrobia ziemniaczana, emulgatory E 471, E 477, E 475, Może zawierać śladowe ilości soi.