To jedna z nielicznych zup, która pasuje niemal do każdego dania. Jest obecna na Wigilijnym stole, stała się pozycją obowiązkową na wielu weselach, codziennie gości na stołach tysięcy polskich rodzin. Można ją podawać z uszkami, z krokietami lub samodzielnie. Jest także świetną bazą do przygotowania chłodnika. Wypełnij kuchnię intensywnym aromatem, który sam przyciągnie domowników do stołu. Składniki: cukier, maltodekstryna, sok z buraków czerwonych w proszku (13,7%), sól jodowana, tłuszcz palmowy, hydrolizowane białko roślinne, fruktoza, ekstrakt drożdżowy, czosnek, ziele angielskie, pieprz, kwas: kwas cytrynowy; regulator kwasowości: octany sodu; liść laurowy, majeranek, sól, LAKTOZA, aromaty. Może zawierać seler, gluten (zboża), jaja, gorczycę i soję. Odpowiedni dla wegetarian.