Od lat Pasztet z drobiem Rolnik gości na polskich stołach, będąc jednym z ulubionych dodatków do pieczywa. Wyrazisty smak oraz delikatna konsystencja to zasługa tradycyjnej receptury, łączącej mięso wieprzowe i drobiowe oraz starannie dobraną kompozycję przypraw. Lekkie opakowanie ułatwia przechowywanie pasztetu i pozwala przygotować wyśmienity posiłek zarówno w domu, jak również w pracy i podczas podróży.
woda, mięso oddzielone mechanicznie z kurczaka 23,6 %, skórki z kurczaka 11,1 %, wątroba z kurczaka 6,8 %, mieszanka przyprawowo-smakowa i dodatki funkcjonalne [mąka sojowa, błonnik grochowy, sól, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, przyprawy i ekstrakty przypraw, hydrolizowane białko roślinne (zawiera soję), serwatka w proszku z mleka, mleko odtłuszczone, cukier, aromat, substancja konserwująca: azotyn sodu], kasza manna (z pszenicy), tłuszcz wieprzowy 3,4 %.