Croissant rogalik z ciasta półfrancuskiego z nadzieniem kakaowym
Składniki: mąka pszenna, nadzienie kakaowe 28% (cukier, olej palmowy, woda, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 7%, mleko w proszku odtłuszczone, stabilizator: syrop sorbitolowy; alkohol etylowy, emulgator: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych; aromaty naturalne, substancja żelująca: pektyny; substancja konserwująca: sorbinian potasu; dekstroza), oleje roślinne (bawełniany, słonecznikowy, sojowy), tłuszcz roślinny (palmowy), cukier, syrop glukozowo - fruktozowy, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych i mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym; aromaty naturalne, sól, drożdże, substancje konserwujące: propionian wapnia, sorbinian potasu; regulator kwasowości: kwas cytrynowy, barwnik: ?-karoten. Produkt może zawierać soję, nasiona sezamu, jaja, siarczyny, orzeszki arachidowe i inne orzechy.