Paluszki z makiem to łagodna przekąska, którą kochają zarówno dorośli, jak i dzieci. Pasują jako uzupełnienie deski serów i wędlin, świetnie smakują z sosami Fanex lub solo. Są perfekcyjnie chrupkie i obsypane idealną ilością maku – zawsze warto mieć je w kuchni, zwłaszcza wtedy, gdy wpadają niespodziewani goście!
Paluszki żerańskie z makiem sprawdzą się jako przekąska podczas spotkań ze znajomymi, w trakcie oglądania meczu czy do chrupania przy filmie. Zabierz je na piknik, na grilla, na imprezę – czyli wszędzie tam, gdzie może najść Cię ochota na małe co nieco.
Składniki: Mąka PSZENNA, skrobia ziemniaczana, cukier, mak (3%), olej rzepakowy, drożdże, mąka słodowa JĘCZMIENNA, sól, substancje spulchniające (wodorowęglan sodu, difosforan disodowy, wodorowęglan amonu), aromat, substancja glazurująca (wodorotlenek sodu).