Oyakata to po japońsku mistrz, odkryj więc mistrzowski smak dania Oyakata. Ten klasyczny japoński smak makaronu z sosem sojowym wzbogacony jest mieszanką aromatycznych przypraw korzennych: Imbiru, goździków oraz cynamonu. Smacznego! ITADAKIMASU!
Składniki: makaron typu noodle 79% [mąka pszenna, olej palmowy, skrobia modyfikowana, sól, substancje spulchniające: węglany sodu, węglany potasu], sos w płynie 19% [sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), olej słonecznikowy, cukier, sos sojowy w proszku (soja, pszenica, maltodekstryna, sól), barwnik: E150a; wzmacniacze smaku: E621, E635; cukier karmelizowany, ocet winny jabłkowy w proszku (ocet jabłkowy, maltodekstryna); przyprawy: imbir (0,4%), goździki (0,26%), chili, cynamon (0,25%); aromat, czosnek, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, ekstrakt drożdżowy, cebula], marchew, szczypior, por.