Kraj pochodzenia/wyprodukowano w: Włochy
Podmiot wprowadzający do obrotu: Barilla Poland sp. z o.o. Ulica i numer: Bobrowiecka 8 Kod pocztowy i miasto: 00-728 Warszawa PL
Waga netto: 190 g
Waga brutto: 0,35 kg
Temperatura przechowywania min - max: 4 - 25 °C
Pesto alla Genovese - przepyszny sos na bazie specjalnie wyselekcjonowanej, świeżej bazylii z dodatkiem orzechów nerkowca i serów to wprost bogactwo smaku tradycyjnej włoskiej kuchni. Swoim niezwykłym aromatem i smakiem zadowoli nawet najbardziej wybredny gust. Znakomity dodatek do makaronu Bavette. Składniki: olej słonecznikowy, świeża bazylia 30%, orzechy nerkowca, ser Parmigiano Reggiano ChNP 5% (mleko), błonnik kukurydziany, serwatka w proszku (mleko), sól, białka mleka, ekstra oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, cukier, ekstrakt z bazylii, naturalne aromaty (mleko), regulator kwasowości: kwas mlekowy, czosnek.