Danie instant z sosem i makaronem typu noodle - o smaku Pad Thai.
Składniki: makaron typu noodle 78,7% [mąka pszenna, olej palmowy, skrobia modyfikowana, sól, substancje spulchniające: węglany sodu, węglany potasu], sos w płynie 18,2% [olej słonecznikowy, melasa trzcinowa i płynny cukier inwertowany, sos sojowy w płynie (woda, soja, pszenica, sól), sos rybny 13,5% (ekstrakt z anchois (ryba) 77%, sól, cukier), pasta tamaryndowa, cukier, aromaty (zawierają jaja), wzmacniacze smaku: E621, E635; ekstrakt drożdżowy, cebula mielona, laktoza z mleka, imbir, sól, sos sojowy w proszku (soja, pszenica, maltodekstryna, sól), chili, sok z limonki w proszku (koncentrat soku z limonki, maltodekstryna, aromat)], marchew, szczypior, mięso z kurczaka 0,7%.