Oyakata to po japońsku mistrz. Odkryj więc mistrzowski smak daniach Oyakta.
Składniki: Makaron instant typu noodle (82%): mąka pszenna, olej palmowy, skrobia modyfikowana, sól, substancje spulchniające (węglany sodu, węglany potasu). Sos w płynie (17,3%): sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), olej słonecznikowy, cukier, wzmacniacze smaku: E621, E635; przyprawa curry (9%) (kurkuma, kmin, cynamon, kozieradka, gałka muszkatołowa, kardamon, goździki, imbir, chili, kolendra, pieprz czarny); aromaty, sól, hydrolizat białka roślinnego (hydrolizat białka, sól); ekstrakt drożdżowy, kurkuma, ocet winny jabłkowy w proszku (ocet jabłkowy, maltodekstryna); cynamon, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat soku z czosnku w proszku (koncentrat soku z czosnku, maltodesktryna), pieprz czarny, cukier karmelizowany, chili. Garnisz (0,7%): szpinak, chili (23%).