Sałatki coraz częściej stają się alternatywą dla dań obiadowych. Są szybkie w przyrządzeniu, nieskomplikowane i pełne witamin. Ich smak oprócz składników, najlepiej podkreślają dobrane przyprawy i sos, który wieńczy danie. Doskonały smak sałatki osiągniesz, dodając Sos sałatkowy grecki Knorr, który stworzyłem, mieszając zioła i przyprawy, w tym oregano i czosnek - Piotr Murawski, szef kuchni Knorr.
Składniki: miód (7,4%j, musztarda stołowa w proszku (5%) [maltodekstryna, skrobia modyfikowana, nasiona GORCZYCY, sól, kurkuma, naturalny aromat, ocet), błonnik cytrusowy, maltodekstryna, czosnek, skrobia, kwas: kwas cytrynowy; regulator kwasowości: octany sodu; olej słonecznikowy, LAKTOZA, aromaty, pieprz, lubczyk. Może zawierać gluten (zboża), jaja, soję i seler. Odpowiedni dla wegetarian.