Wafelki ryżowe z czekoladą to świetna przekąska do chrupania każdego dnia. Wafle są chrupiące, a przy tym są bogatym źródłem magnezu, żelaza, witamin A i E oraz naturalnego błonnika, który zapewnia uczucie sytości. Wafle są wypiekane z całych ziaren brązowego ryżu, dzięki czemu dostarczają organizmowi tych samych składników co ryż naturalny. Z kolei czekolada zapewnia zastrzyk witamin (B1, B2, B5, B6, B12), kwasu foliowego, żelaza, wapnia, magnezu, fosforu i potasu. To dodatkowy kop energii i naturalny poprawiacz nastroju. Chrupiące zdrowe wafle i odżywcza, rozpływająca się w ustach czekolada to raj dla podniebienia oraz zdrowa alternatywa dla słodyczy i niezdrowych przekąsek.
Składniki: czekolada mleczna 60 % [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, bezwodny tłuszcz mleczny, emulgatory: (lecytyna (z soi), polirycynooleinian poliglicerolu), naturalny aromat waniliowy], ryż brązowy 24 %, ryż biały 16 %. Produkt może zawierać sezam. Masa kakaowa minimum 32 %. Produkt bezglutenowy