Meksykańskie chili sin carne od Bonduelle to idealne rozwiązanie, gdy brakuje Ci pomysłu na obiad lub gdy potrzebujesz szybkiego rozwiązania na danie na wyjazd. Pyszna, chrupiąca fasola i słodka kukurydza w unikalnym sosie, do których wystarczy dodać ryż lub makaron oraz wg upodobań mięso (polecamy mięso mielone), a zyskujesz pełnowartościowy, pyszny, niecodzienny posiłek gotowy w zaledwie chwilę. Składniki wodaczerwona fasola 28%kukurydza 14%koncentrat pomidorowy 6%cukierolej słonecznikowysólcebula suszonaskrobia kukurydziana modyfikowanaczosnekprzyprawy 0,3%mieszanka ziół
Czerwona fasola z kukurydzą to szybka baza do przyrządzenia dań kuchni meksykańskiej. Sycąca fasola i chrupiąca kukurydza w lekko pikantnym sosie to niezbędny składnik chilli con carne lub jako dodatek do tacos - wystarczy dodać mielone mięso wołowe, doprawić według uznania i pyszne danie meksykańskie gotowe.
Składniki: Woda, czerwona fasola 28%, kukurydza 14%, koncentrat pomidorowy 6%, cukier, olej słonecznikowy, sól, cebula suszona, skrobia kukurydziana modyfikowana, czosnek, przyprawy 0,3%, mieszanka ziół.