Winiary Pomysł Na…Rybę w sosie śmietanowo-koperkowym to propozycja na danie rybne w wersji innej niż dotychczas. Dzięki kompozycji ziół i przypraw przyrządzisz niebanalne danie, które pokocha cała Twoja rodzina.
Idealny posiłek będzie gotowy zaledwie w 35 minut!
Wystarczy zawartość torebki dokładnie wymieszać z wodą i śmietanką, zagotować i zalać przygotowane wcześniej mięso. A następnie piec przez 25 minut.
Gdy do ryby w sosie śmietanowo-koperkowym dodasz ryż i świeże warzywa możesz stworzyć pełnowartościowe danie.
Co wyróżnia Winiary Pomysł Na… Rybę w sosie śmietanowo-koperkowym:
- Ciekawy sposób na urozmaicenie dań z ryby
- Smaczne i idealnie przygotowane danie w 35 minut
- Doskonała konsystencja i doprawienie gwarantowane przez Winiary
Składniki: skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, sól, śmietanka w proszku (z mleka) 9,1%, cukier, ekstrakt drożdży, suszone warzywa 4,1% (cebula, czosnek 1,2%), zioła (koperek 3,3%, tymianek, szczypiorek), kwas (kwas cytrynowy), olej słonecznikowy, emulgator (lecytyny), przyprawy, aromat