Pralinka z nadzieniem karmelowym/Praline with caramel filling
Rożek z czekoladą mleczną/Cone with milk chocolate
Pralinka migdałowo – orzechowa/Almond – hazelnut praline
Pralinka z wiśnią w likierze 1) /Praline with cherry in liqueur 1)
Pralinka z nadzieniem toffi/ /Praline with toffee filling
Pralinka marcepanowa z migdałem/Marzipan praline with almond
Pralinka z orzechem laskowym w nadzieniu orzechowym/Praline with hazelnut in hazelnut filling
Pralinka migdałowa/Almond praline
Pralinka z nadzieniem toffi/Praline with toffee filling
Pralinka marcepanowa z orzechem włoskim/Marzipan praline with walnut
Pralinka z nadzieniem o smaku truflowo – pomarańczowym 1) /Praline with truffle – orange flavour filling 1)
Pralinka marcepanowa o smaku rumowo - rodzynkowym 1) /Rum – raisins flavour marzipan praline 1)
Pralinka marcepanowa z wiórkami kokosowymi/Marzipan praline with desiccated coconut
1) zawiera alkohol/contains alcohol
Składniki: Czekolady mleczne 33% (Cukier, Tłuszcz kakaowy, Mleko pełne w proszku, Miazga kakaowa, Mleko odtłuszczone w proszku, Serwatka w proszku (z mleka), Emulgator: lecytyna sojowa, Tłuszcz mleczny, Aromat), Marcepan (Migdały, Cukier, Syrop glukozowy, Substancja konserwująca: E202), Czekolady deserowe 15% (Miazga kakaowa, Cukier, Tłuszcz kakaowy, Tłuszcz mleczny, Emulgator: lecytyna sojowa, Mleko pełne w proszku), Cukier, Pomada wodna (Cukier, Syrop glukozowy), Syrop glukozowy, Migdały prażone w kawałkach, Orzechy laskowe, Orzechy włoskie, Tłuszcz roślinny (shea, kokosowy, słonecznikowy), Wiśnie, Wiórki kokosowe, Tłuszcz kakaowy, Migdały całe, Mleko zagęszczone słodzone, Czekolada biała (Cukier, Tłuszcz kakaowy, Mleko pełne w proszku, Emulgator (lecytyna sojowa, Aromat), Spirytus (0,3%), Mleko odtłuszczone w proszku, Mleko pełne w proszku, Rodzynki, Emulgator (lecytyna sojowa), Serwatka w proszku (z mleka), Aromaty, Sól, Substancja konserwująca: E202, Preparat zagęszczający (Skrobia kukurydziana, Substancje zagęszczające: E407 i E407a, Glukoza), Substancja utrzymująca wilgoć (inwertaza), Regulator kwasowości (kwas cytrynowy). Czekolady deserowe: masa kakaowa minimum 50% i 49%. Czekolady mleczne: masa kakaowa minimum 25% i 32%, masa mleczna minimum 14% i 22%. Może zawierać zboża. Możliwa niezamierzona obecność pestki z wiśni.