Czekolada mleczna z mleka alpejskiego z gumowymi żelkami (7%), drażami kakaowymi (6%) i strzelającymi cukierkami (4%).
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku (z mleka), syrop glukozowy, tłuszcz mleczny, skrobia, emulgator (lecytyny sojowe), pasta z orzechów laskowych, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, laktoza (z mleka), substancje glazurujące (guma arabska, wosk pszczeli biały i żółty, szelak, wosk carnauba), pełne mleko w proszku, barwniki (antocyjany, ryboflawiny, karoteny, czerwień buraczana, dwutlenek tytanu, tlenki i wodorotlenki żelaza), olej palmowy, aromaty, kwas (kwas cytrynowy), dwutlenek węgla. Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej z mleka alpejskiego minimum 30 %.