Praliny w czekoladzie mlecznej i deserowej w sześciu smakach: toffi, pistacjowym, orzechowym, kokosowym, śmietankowym, migdałowym.
Składniki: czekolada 36% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny (palmowy, shea), tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny (z soi) i E 476, aromat], czekolada mleczna 21% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko odtłuszczone w proszku, miazga kakaowa, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi) i E 476, aromat], tłuszcz roślinny (palmowy, shea), cukier, syrop glukozowy, laktoza, białka mleka, serwatka w proszku (z mleka), mleko pełne w proszku, śmietanka w proszku (z mleka) (0,4%), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, wiórki kokosowe (0,2%), emulgatory: lecytyny (z soi) i E476, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole, miazga orzechów laskowych (0,1%), marcepan (0,1%) (migdały, cukier, woda, syrop cukru inwertowanego), aromaty, barwnik: karmel naturalny, substancja konserwująca: sorbinian potasu Czekolada - masa kakaowa minimum 43% Czekolada mleczna – masa kakaowa minimum 25% Czekolada oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne