Asortyment pralin
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, migdały, orzechy laskowe, bezwodny tłuszcz mleczny, odtłuszczone mleko w proszku, syrop glukozowy, dekstroza, pistacje, skórka cytrynowa, skórka pomarańczowa, syrop cukru inwertowanego, laktoza, syrop glukozowo-fruktozowy, Marc de Champagne, kirsch, emulgator (lecytyny (soja)), alkohol, śmietana w proszku, mleko pełne, mąka pszenna, kawa, naturalne aromaty, substancja utrzymująca wilgoć (inwertaza), ekstrakt słodowy jęczmienny, aromaty, śmietana, sól, zagęszczony sok cytrynowy, naturalny aromat pomarańczowy, substancja glazurująca (guma arabska), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), tłuszcz kokosowy, syrop z cukru karmelizowanego. Może zawierać inne orzechy, gluten (owsiany, żytni) oraz jaja. *Niektóre praliny mogą zawierać alkohol. Czekolada mleczna: Masa kakaowa minimum: 30%. Czekolada ciemna: Masa kakaowa minimum: 40%.