Na całym świecie marynowanie jest podstawowym sposobem kruszenia oraz dodawania smaku różnym rodzajom mięs. Marynowane mięsa stają się bardziej aromatyczne, miękkie i soczyste.
Marynata Staropolska do mięs i drobiu zawiera najwyższej jakości przyprawy: pieprz czarny, ziele angielskie, jałowiec, liść laurowy zioła: majeranek, rozmaryn, bazylia i warzywa: cebulę, czosnek. Tak bogaty skład mieszanki, nadaje potrawom smak charakterystyczny dla tradycyjnej kuchni staropolskiej. Aromat białego wina zawarty w mieszance uszlachetnia smak mięsa. Marynatę można stosować do wszystkich gatunków mięs.
Na całym świecie marynowanie jest podstawowym sposobem kruszenia oraz dodawania smaku różnym rodzajom mięs. Marynowane mięsa stają się bardziej aromatyczne, miękkie i soczyste.
Marynata Staropolska do mięs i drobiu zawiera najwyższej jakości przyprawy: pieprz czarny, ziele angielskie, jałowiec, liść laurowy; zioła: majeranek, rozmaryn, bazylia i warzywa: cebulę, czosnek. Tak bogaty skład mieszanki, nadaje potrawom smak charakterystyczny dla tradycyjnej kuchni staropolskiej. Aromat białego wina zawarty w mieszance uszlachetnia smak mięsa. Marynatę można stosować do wszystkich gatunków mięs.
Składniki: czosnek, sól, gorczyca, kwas: kwas cytrynowy; kolendra, owoc jałowca, cebula, pieprz czarny, papryka słodka, majeranek, liście laurowe, cukier, chili, bazylia, ziele angielskie, oregano
Informacje o bezpieczeństwie produktu
Informacje o producencie