Przyprawa do potraw z grilla karkówka z grilla KAMIS. Karkówka to najczęściej grillowane mięso w Polsce. Karkówka wyjdzie smaczna, krucha, aromatyczna i pyszna, kiedy mięso wcześniejzamarynujemy.
Przyprawa do potraw z grilla karkówka z grilla to podstawowy składnik takiej marynaty. Przyprawa zawiera w swoim składzie, m. in.: czosnek w płatkach, paprykę w płatkach, kolendrę w formie ziarenek, rozmaryn, pieprz czarny, natkę pietruszki i liście laurowe. Mieszanka jest niezwykle aromatyczna, gruboziarnista i nadaje karkówce słodki aromat i czosnkowo-ziołowy smak. Przyprawy w oryginalnych formach – papryka w płatkach, czosnek w płatkach i kolendra w ziarenkach – sprawią, że karkówka zyska bardzo apetyczny wygląd i bogaty smak i aromat. Przyprawa nie zawiera glutaminianu sodu ani żadnych wzmacniaczy smaku.
Przyprawa dostępna jest w wygodnym, dużym opakowaniu - tubie grillowej - które ma gramaturę 80 g.
Składniki: Sól, czosnek, papryka słodka, kolendra, rozmaryn, pieprz czarny, kwas: kwas cytrynowy; natka pietruszki, liście laurowe