Wafel przekładany kremem orzechowym w czekoladzie mlecznej. Najnowszy produkt w rodzinie Grześków. Chrupiący wafelek, oblany rozpływającą się w ustach, mleczną czekoladą. Jest słodki, jest kruchy, jest pyszny.
Składniki: czekolada mleczna 30,9% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i E476; aromat] mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier mączka orzecha laskowego prażonego 2,8% serwatka w proszku (z mleka) skrobia ziemniaczana kakao o obniżonej zawartości tłuszczu emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat