Kraj pochodzenia/wyprodukowano w: Chiny
Podmiot wprowadzający do obrotu: De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Ulica i numer: Pieńków 147a Kod pocztowy i miasto: 05-152 Czosnów PL
Waga netto: 165 g
Waga brutto: 0,35 kg
Temperatura przechowywania min - max: 18 - 30 °C
Sos ostrygowy to chiński specjał z Kantonu. Ten ekstrakt ze świeżych ostryg wyróżnia się lekko pikantnym smakiem. Nie jest on jednak - jak można by przypuszczać - smakiem ryb! Przypomina bardziej skoncentrowany bulion z przyprawami. Idealny jako marynata, sos do smażenia, sos stołowy. Dodatek do zup Składniki: woda, cukier, ekstrakt OSTRYGOWY 20 % ( woda, sól, OSTRYGI 20 % ), sól, skrobia modyfikowana, sos SOJOWY ( woda, sól, SOJA, mąka PSZENNA), wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, barwnik: E 150c, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, substancja konserwująca: sorbinian potasu.