Trzy klasyczne, okrągłe biszkopty to idealna baza do domowych tortów i ciast. Pozwolą zaoszczędzić czas nie tracąc na jakości przygotowanego ciasta. W szybkim czasie pozwolą przygotować doskonały tort lub inne ciasto przekładane. Doskonałe do przekładania owocami, galaretką, kremami i bitą śmietaną.
Składniki: Spód tortowy z ciasta biszkoptowego. Składniki: mąka pszenna,27% jaja,cukier, syrop glukozowo-fruktozowy ,olej rzepakowy, substancje utrzymujące wilgoć: sorbitole, glicerol; skrobia pszenna, substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu; sól, emulgator: mono-i diglicerydy kwasów tłuszczowych; regulator kwasowości: octany sodu; naturalny aromat. Produkt może zawierać orzechy i produkty mleczne. Najlepiej spożyć przed: patrz nadruk na spodzie opakowania. Przechowywać w miejscu suchym, chronić przed ciepłem .
Informacje o bezpieczeństwie produktu
Informacje o producencie