Ciastka zbożowe o smaku kakaowym z kawałkami czekolady, wzbogacone w żelazo, wapń i magnez.
Składniki: Zboża 56,4 % [zboża pełnoziarniste 40,2 % (mąka pszenna pełnoziarnista 20,3 %, płatki owsiane 8,9 %, mąka jęczmienna pełnoziarnista 6,4 %, mąka żytnia pełnoziarnista 3,6 %, mąka orkiszowa pełnoziarnista 1 %), mąka pszenna 16,2 %], cukier, kawałki czekolady 12,8 % [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator (lecytyna sojowa)], olej rzepakowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 3,3%, skrobia pszenna, substancje spulchniające (węglany amonu, difosforany, węglany sodu), emulgatory (E 492, lecytyna sojowa, E 472e), składniki mineralne (węglan magnezu, żelazo elementarne), sól, odtłuszczone mleko w proszku, aromat, witaminy (witamina E, tiamina).