Rogaliki francuskie z nadzieniem czekoladowym
Składniki: Ciasto: mąka pszenna, oleje roślinne (olej palmowy, olej słonecznikowy), cukier, stabilizator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), drożdże, sól, wanilina, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), białka mleka, substancje konserwujące (propionian wapnia, sorbinian potasu). Nadzienie kakaowe 34%: cukier, olej palmowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, mleko w proszku odtłuszczone, alkohol etylowy, emulgator (estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu), przeciwutleniacz (palmitynian askorbylu), wanilina, substancja żelująca (alginian sodu), substancja konserwująca (sorbinian potasu). Nadzienie kakaowe zawiera 7% kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu. Może zawierać: jaja, orzeszki ziemne, orzechy, produkty sojowe i nasiona sezamu.