Rogalik z ciasta francuskiego z kremem z orzechów laskowych z kawałkami ciastek.
Składniki: mąka pszenna, oleje roślinne (olej palmowy, olej słonecznikowy), cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, drożdże, sól, stabilizator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), wanilina, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancje konserwujące (propionian wapnia, sorbinian potasu), kremz orzechów laskowych z kawałkami ciastek 28%: cukier, olej palmowy, kawałki ciastek (mąka pszenna, olej rzepakowy, cukier, syrop cukru inwertowanego, sól, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu)), mleko w proszku odtłuszczone, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, orzechy laskowe, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny (ze słonecznika)), wanilia