Winiary Pomysł Na…Rybę w sosie śmietanowo-koperkowym to propozycja na danie rybne w wersji innej niż dotychczas. Dzięki kompozycji ziół i przypraw przyrządzisz niebanalne danie, które pokocha cała Twoja rodzina. Idealny posiłek będzie gotowy zaledwie w 35 minut! Wystarczy zawartość torebki dokładnie wymieszać z wodą i śmietanką, zagotować i zalać przygotowane wcześniej mięso. A następnie piec przez 25 minut. Gdy do ryby w sosie śmietanowo-koperkowym dodasz ryż i świeże warzywa możesz stworzyć pełnowartościowe danie. Co wyróżnia Winiary Pomysł Na… Rybę w sosie śmietanowo-koperkowym: - Ciekawy sposób na urozmaicenie dań z ryby - Smaczne i idealnie przygotowane danie w 35 minut - Doskonała konsystencja i doprawienie gwarantowane przez Winiary Składniki: skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, sól, śmietanka w proszku (z mleka) 9,1%, cukier, ekstrakt drożdży, suszone warzywa 4,1% (cebula, czosnek 1,2%), zioła (koperek 3,3%, tymianek, szczypiorek), kwas (kwas cytrynowy), olej słonecznikowy, emulgator (lecytyny), przyprawy, aromat