Kamis Kolendra 15G

Liście kolendry doskonale ożywiają potrawy kuchni tajskiej, wietnamskiej i bałkańskiej. Nasiona mają bardziej swojski smak – używane były już w średniowieczu,
nazywano je wtedy polskim pieprzem. Słodkawe i lekko pikantne doskonale aromatyzują desery, sosy warzywne, ale też wędliny i pikle.
Ta miododajna roślina z „Baśni tysiąca i jednej nocy”, uważana jest za roślinę nieśmiertelności. Rzeczywiście, na wspomnienie smaku gruzińskiej pasty orzechowej z kolendrą myślę o raju…
Czy wiesz, że… najprostszy sposób na zniewalająco pachnącą herbatę to wrzucenie do wrzątku kilka roztartych w dłoniach ziaren kolendry?
  • Discount: -0.46 zł (20 %)
  • (Gross discount: -0.50 zł (20 %))
  • Gross price: 2.01 zł / szt. 1.86 zł / szt.
  • 15 g ( 134.00 zł for 1 kg )
  • szt.
  • Przelewy24, Przelew tradycyjny (przedpłata)

The product is shipped within 24 hours.