Gęsty majonezowy sos z warzywami o lekkim smaku curry. Wyśmienity do jajek, wędlin, żółtego sera i grillowanych warzyw. Doskonale uzupełnia paluszki, chipsy, nachosy i świeże warzywa. Składniki: Olej rzepakowy, woda, kapusta kwaszona 7,5% (kapusta kwaszona, woda, sól, przeciwutleniacz: kwas cytrynowy), ocet spirytusowy, ogórki konserwowe 2,6% (ogórki, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól), cukier, żółtko jaja w proszku, sól, gorczyca, cebula marynowana 0,8% (cebula, woda, ocet, cukier, sól, przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy, pirosiarczyn sodu), skrobia modyfikowana, przyprawy (zawiera soję), substancje konserwujące (benzoesan sodu, sorbinian potasu), stabilizator (guma ksantanowa), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), barwnik kurkumina, substancja słodząca (sacharyny). Zawiera cukier i substancję słodzącą. Może zawierać: mleko, seler, sezam.