Beskidzkie Baciarki – wielozbożowe z ziarnami lnu, sezamu i czarnuszki są idealną przekąską dla wszystkich wegan! Ten smakołyk fantastycznie sprawdzi się podczas każdej aktywności – czy to będzie wędrówka po górach czy poznawanie nowego miasta. Odpowiednio dobrany proces produkcji sprawia, że Baciarki są należycie kruche i wypieczone. Posypane ziarnami lnu, sezamu i czarnuszki zaskoczą smakiem najbardziej wymagające podniebienia. Składniki: mąka pszenna (77%), olej roślinny rzepakowy (1) i/lub olej roślinny słonecznikowy (2), siemię lniane (3%), sezam (3%), czarnuszka (3%), mąka żytnia (1,61%), sól, mąka jęczmienna (0,81%), mąka pszenna graham (0,81%), otręby pszenne (0,81%), cukier, substancje spulchniające: węglany sodu, węglany amonu; regulator kwasowości: wodorotlenek sodu; aromat. 1, 2 - w zależności od użytego składnika: patrz nadruk z tyłu opakowania przy dacie przydatności do spożycia.